Hummerhalersalat

Hummerhalersalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
200 g.hummerhaler
 
 Dressing:
2.5 dl.cremefraiche 18%
1 spsk.dijonsennep
1 lime saft heraf
0.5 bdt.purløg
0.5 bdt.dild
0.5 bdt.kørvel (eller persille)
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
4 skiverristet toastbrød
 
Opskrift:
Til dressingen røres creme fraiche med sennep og limesaft. Krydderurterne hakkes fint og røres i creme fraichen. Smag til med salt og peber. Lad dressingen hvile et øjeblik i køleskabet. Rør hummerhalerne i dressingen, eller server den ved siden af. Byd groft landbrød og kvarte lime til.


karakterer:
Opskriften er vist 12505 gange,
og udskrevet 405 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu