Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blomkål med rasp

Blomkål med rasp, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Elena

Indsendt :



Ingredienser:
1 blomkålshoved
 vand
 salt
 lidtmuskat
40 g.smør
3 spsk.rasp
 
Opskrift:
Rens blomkålen.Kog den 30 minutter i vand tilsat salt og muskat.Anret den på et fad.Smelt smørret på en pande.Rist raspen heri.Fordel det over blomkålen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17802 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

conny  -  2010-11-27 14:15:07
blomkål skal kun koge, efter kogepunktet er opnået, i max. 6 min., så bevarer man også alle vitaminerne, i stedet for at de bliver til ren smadder. men måske kan de moses sammen med kartofler, hvidløg og forskellige krydderier. at koge dem i 30 min. må være fra en "kok" der ikke har begreb om at fastholde de sønne vitaminer. blomkål skal helst være kogt al dente, så de er sprøde sammen med krydderurter.

jytte  -  2009-06-03 13:55:40
koger man blomkål i 30 min. bliver den til det rene smadder.