Blomkål med rasp

Blomkål med rasp, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Elena

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 blomkålshoved
 vand
 salt
 lidtMuskatnød, stødt
40 g.smør
3 spsk.rasp
 
Opskrift:
Rens blomkålen. Kog den 30 minutter i vand tilsat salt og muskat. Anret den på et fad. Smelt smørret på en pande. Rist raspen heri. Fordel det over blomkålen.


karakterer:
Opskriften er vist 19561 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2020-09-02 01:36:33
sennep er godt med rasp på bagt blomkål

conny  -  2010-11-27 14:15:07
blomkål skal kun koge, efter kogepunktet er opnået, i max. 6 min., så bevarer man også alle vitaminerne, i stedet for at de bliver til ren smadder. men måske kan de moses sammen med kartofler, hvidløg og forskellige krydderier. at koge dem i 30 min. må være fra en "kok" der ikke har begreb om at fastholde de sønne vitaminer. blomkål skal helst være kogt al dente, så de er sprøde sammen med krydderurter.

jytte  -  2009-06-03 13:55:40
koger man blomkål i 30 min. bliver den til det rene smadder.