Stegte sellerier pastinakker eller rødbeder

Stegte sellerier pastinakker eller rødbeder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
400 g.urter
1 l.vand
2 tsk.salt
3 spsk.hvedemel
3 tvb.rasp
50 g.fedtstof
 
Opskrift:
skær det rensede urter i skiver på 1 cm s tykkelse kog dem halvmøre (15 minuter) tag skiverne op med en hulske og lad dem afkøle lidt dyp dem i meljævning (el. æg)derefter i rasp og steg dem lysebrune på begge sider spises med kartofler og brunet smør med kartoffelmos el. f. eks. rosenkål kan også servers pyntet som wienerschnitzel el. som engrlsk bøf


karakterer:
Opskriften er vist 7138 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Conny  -  2009-05-19 23:44:43
super rigtig gode, med både kapers, revet peberrod, og måske en rå æggeblomme. Smager fantastisk, dog kogte jeg rødbederne i ca. en halv time, for at de blev rigtig bløde. Jeg er ikke vegetar, men denne opskrift skal have 100 % tilkendelse.