Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegte sellerier pastinakker eller rødbeder

Stegte sellerier pastinakker eller rødbeder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.urter
1 1.vand
2 tsk.salt
3 spsk.hvedemel
3 tvb.rasp
50 g.fedtstof
 
Opskrift:
skær det rensede urter i skiver på 1 cm s tykkelse kog dem halvmøre (15 minuter) tag skiverne op med en hulske og lad dem afkøle lidt dyp dem i meljævning (el. æg)derefter i rasp og steg dem lysebrune på begge sider spises med kartofler og brunet smør med kartoffelmos el. f. eks. rosenkål kan også servers pyntet som wienerschnitzel el. som engrlsk bøf


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6465 gange,
og udskrevet 140 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Conny  -  2009-05-19 23:44:43
super rigtig gode, med både kapers, revet peberrod, og måske en rå æggeblomme. Smager fantastisk, dog kogte jeg rødbederne i ca. en halv time, for at de blev rigtig bløde. Jeg er ikke vegetar, men denne opskrift skal have 100 % tilkendelse.