Stegte sellerier pastinakker eller rødbeder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt af : jacob Indsendt : Red : |
|
|
skær det rensede urter i skiver på 1 cm s tykkelse kog dem halvmøre (15 minuter) tag skiverne op med en hulske og lad dem afkøle lidt dyp dem i meljævning (el. æg) derefter i rasp og steg dem lysebrune på begge sider spises med kartofler og brunet smør med kartoffelmos el. f eks. rosenkål kan også servers pyntet som wienerschnitzel el. som engelsk bøf
|
|
Opskriften er vist 8171 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2009-05-19 23:44:43 super rigtig gode, med både kapers, revet peberrod, og måske en rå æggeblomme. Smager fantastisk, dog kogte jeg rødbederne i ca. en halv time, for at de blev rigtig bløde. Jeg er ikke vegetar, men denne opskrift skal have 100 % tilkendelse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne