damp det skrællede og kogte kartofler godt mos dem og rør dem med æg og krydderier kom halvdelen af mosen i et smurt gratinfad læg rosenkål og det ituskårne gulerødder over og til sidst resten af mosen drys rasp på og hæld smeltet margarine over bag den i ovn el. gasbageform 1/2 time
Tips:
servers med rørt smør evt. med tomatpure andre grønsager kan anvendes
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6504 gange, og udskrevet 120 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider