Til fynsk brunsvigerkage: Til fynsk brunsvigerkage:
20
g.
æg20 g. æg
25
g.
rosiner25 g. rosiner
75
g.
farin75 g. farin
40
g.
smeltet margarine40 g. smeltet margarine
Opskrift:
slå 20 g margarine ind i den hævede grunddej sammen med 25 g rosiner bred dejen ud i en smurt lagkageform (større portioner i en bradepande)når dejen er hævet anden gang drysses 75 g farin på 40 g smeltet margarine hældes over bages ved 200 grader varmt i ca. 20 minuter
Tips:
opskrift til dejen:
kom salt sukker og margarine i et fad og hæld den kogende mælk over. tilsæt den udrørte gær og ægget sigt melet slå dejen tril den ud til en pølse og skær den ud i 10-12 stk der trilles i hånden og sættes på en smurt plade stil denne til hævning bollerne pensles med resten af ægget og bages i en godt varm ovn(200 grader varmt) i ca.1/4 time
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 13734 gange, og udskrevet 205 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider