Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lasagne med spinat og vilde svampe

Lasagne med spinat og vilde svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Lasagne med spinat og vilde svampe, billede 4 Lasagne med spinat og vilde svampe, billede 1 Lasagne med spinat og vilde svampe, billede 2 Lasagne med spinat og vilde svampe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
60 g.smør
2 fedhvidløg finthakket
125 g.skalotteløg
225 g.svampe f.eks. kantareller
450 g.spinat kogt afdryppet og finthakket
225 g.reven Cheddar ost
0.25 tsk.friskreven muskatnød
1 tsk.hakket frisk basilikum
 salt
 peber
 
 Mornaysovs:
60 g.hvedemel
6 dl.varm mælk
60 g.reven ost
 salt
 peber
 
6 lasagneplader
50 g.revet ost
 
Opskrift:
Smelt 60 g smør på en pande. Tilsæt hvidløg, skalotteløg og svampe og lad det simre ved svag varme i 3 min. Rør spinat, Cheddar ost, muskatnød og basilikum i. Smag til med salt og peber. Sæt panden til side.

Mornaysovs: Smelt smørret i en gryde over svag varme. Rør melet i og lad det simre i 1 min. Tilsæt den varme mælk lidt efter lidt under konstant omrøring, til blandingen er jævn. Tilsæt revet ost og smag til med salt og peber.

Fordel halvdelen af svampeblandingen i et smurt ildfast fad. Dæk med et lag lasagneplader og derefter med halvdelen af ostesaucen. Gentag og drys revet ost over.

Bages 30 min. ved 200 grader i forvarmet ovn, til retten er gyldenbrun.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13632 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

hlwa  -  0000-00-00 00:00:00
det ville være nemmere hvis der var anført mængder