Pil jomfruhummerhalerne - gem skallerne. Rens og tår fisken. Skær den i mindre mundrette stykker.
Skær bund og top af forårsløgene. Gem toppene og skær de rensede forårsløg i tynde strimler. Fjern de yderste grove blade og stokken fra fenniklerne. Gem blade og stok
Skær de rensede fennikler i korte, tynde strimler. Kom hummerhaleskaller, blade og stok fra fennikler, forårsløgtop, bouillon og de øvrige ingredienser i en stor gryde. Kog bouillonen ved svar varme og under låg i ca. 20 min. fjern grønsager og skaller med en hulske. Sæt et kaffefilter i en sigte over en skål og si suppen gennem filtret (udskift evt. filteret 2-3 gange). Kog suppen ind til der er ca. 1½ liter. Smag til.
Bring vand tilsat citronsaft, salt og peberkorn i kog i en gryde. Damp jomfruhummerhaler og fisk ved svagvarme og under låg i ca. 3 min.
Pernodflødeskum.
Kom fløde, pernod og citronsaft i en skål. Pisk det til et let skum og vend den hakkede dild i. stil flødeskummet tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Smag til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 17029 gange, og udskrevet 292 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider