Jomfru-hummerhaler med skal1000 g. Jomfru-hummerhaler med skal
2
fed
Hvidløg2 fed Hvidløg
Olivenolie Olivenolie
Salt Salt
Peber Peber
Persille Persille
1
Citron1 Citron
Brød Brød
Opskrift:
Skyl hummerhalerne grundigt, flæk halerne med en stor kniv så den sidste del af halerne stadig hænger sammen, på den måde er det meget nemmere at få skallen af.
Hak hvidløget fint og persillen groft.
Læg hummerhalerne tæt i et ildfast fad, drys med finthakket hvidløg, salt, peber, halvdelen af persillen og hæld olivenolie over.
Steg hummerhalerne i ovnen ved 200 grader i ca. 12 min.
Drys med resten af persillen og server med citronskiver, brød og evt. en cremefraiche dressing.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 28417 gange, og udskrevet 779 gange.
Kommentarer
M. Rothmann - 2013-02-18 20:11:47 Grillede Hummerhaler ved 200 grader i ovnen?
Hvor kommer grillen ind i billedet?
Skal de grilles (evt. i ovn) er 6-7 min. rigeligt . . .
- 2010-07-31 17:55:42 hvorfor kalder I det grillet hummerhaler når det skal i ovnen?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider