sukker eller rørsukker5 tsk. sukker eller rørsukker
3
kg.
hvedemel3 kg. hvedemel
Opskrift:
gæren opløses i vandet sukker og salt tilsættes. hvedemel røres i. dejen er en smule klistret men det skal den være. stilles i køleskabet i mindst 6 timer med vådt viskestykke over. dejen kan holde sig i køleskabet i max 7 dage.
dejen kommes på plade med bagepapir med to spiseskeer. (kan ikke formes) bages ved 210 grader i varmluftsovn 230 grader i alm. ovn i ca 20 min. nu er morgen bollerne færdige og kan spises lune før den lange dag.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 10370 gange, og udskrevet 209 gange.
Kommentarer
charlotte - 2008-06-09 13:43:07 Taget i betragtining hvor nem denne opskrift er, er resultatet fantastisk! Lækre boller helt uden fedtstof.. Name nam! De holte sig også gode lang op af dagen. - Jeg tilsatte dog ca. 1 dl. solsikkekærner, og 2 ½ dl.groft mel.. jeg synes også der skal lidt mere salt i. Ellers er det super godt!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider