Læg en lagkagebund i en springform. Pisk fløde til skum, heri vendes kvark og flødeboller - uden bund. Disse skæres af og bruges som pynt. Læg halvdelen af cremen på lagkagebunden og læg den anden bund ovenpå og kom resten af cremen på. Sæt kagen i køleskab i mindst 6 timer. Fjern springformen inden servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(13 stemmer)
Opskriften er vist 25976 gange, og udskrevet 416 gange.
Kommentarer
- 2015-04-20 08:50:05 Den mest ønskede lagkage her i huset. Har brugt den i mange år. Den er mums. Pynt med kiwi eller jordbær
Jonas - 2008-06-12 09:39:57 Til Martin:
Kvark er et syrnet mælkeprodukt lidt ligesom creme fraiche
twm - 2007-11-21 20:28:13 Istedet for kvark kan man bruge fromage frais
Martin - 2007-10-04 12:15:44 Hvad er kvark?
- 2007-05-13 13:52:01 rigtig god
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider