Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kartofler med æggestand og revet ost

Kartofler med æggestand og revet ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : jacob

Indsendt :



Ingredienser:
500 g. kartofler
3 æg
300 g.tomater el. 1 dl tomatpure
2 spsk.hakket løg
3 dl.mælk
25+25 g.margarine
50 g.revet ost
3 spsk.rasp
 salt
 peber
 persille
 
Opskrift:
Smør et gratinfad læg halvdelen af kartoffelskiverne deri læg løg persille og tomatskiver over og dæg alt med resten af kartoffelskiverne.

pisk æggene sammen tilsæt mælk salt peber hæld denne blanding over kartoffelskiverne drys den revne ost på dæk med rasp og læg margarinen på i små klatter.

Bages ca.1/2 time i en godt varme ovn 200


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11859 gange,
og udskrevet 242 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mille  -  2007-02-18 15:08:12
uhmmm! men med lidt mindre persille !!