Marinerede rejer og Hummerhaler

Marinerede rejer og Hummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 poserfrosne grønlandske rejer
1 posefrosne hummerhaler
 
6 skivergrov toast
2 dl.god olivenolie
2 spsk.Marinerede knuste soltørrede tomater
1 fedhvidløg
 frisk dild evt frisk basilikum
 salt
 peber
 
Opskrift:
Marineres dagen før servering. Optø rejer og hummerhaler i god tid før marineringen, evt. på noget køkkenrulle for at opsuge væden. Rør marinaden sammen af de nævnte ingredienser. Vend rejer og hummerhaler i marinaden og lad skålen stå på køl til dagen efter.


Anretning:
For at rejerne skal være tempererede, så tag dem ud af køleskabet nogen tid før anretning.

Rist toastbrødene og kom de marinerede rejer på brødet. Pynt med ganske lidt hakket dild eller lidt frisk basilikum.

Servér med en god tør hvidvin


karakterer:
Opskriften er vist 16768 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anne-Marie  -  2007-04-08 22:31:16
Smager godt! Vi tilføjede ½ - 1 tsk Tabasco.

  -  2007-01-27 10:29:04
Rigtig god til efter teatertid