Bærpirog

Bærpirog, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
50 g.rugmel
50 g.hvedemel
160 g.kvark
1.5-2 tsk.bagepulver
0.5 dl.Hermesetas Dryslet
2 tsk.olie til formen
 
 Fyld:
350 g.bær eller 150 g bær og 2 æbler
1.5 dl.Hermesetas Dryslet
1 tsk.kanel hvis du anvender æbler
 
 Top:
2 Husblas, blade
0.5 dl.appelsin eller druejuice
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne til bunden sammen og tryk dejen ned i en pieform, delvis også op langs kanten. Hæld bær eller bær/æbler, der er skivet eller revet i, og til sidst Hermesetas Dryslet.

Bages ved 200 C i ca. 45 min. Lad kagen køle helt af.

Opblød husblassen i koldt vand og smelt den i varm juice. Hæld det forsigtigt over bærrene og lad det stå i nogle timer.





karakterer:
Opskriften er vist 16562 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-20 09:02:31
Jeg har prøvet denne opkrift. Der må absolut have indsneget sig en fejl. 160 g kvarg og 2 æg har alt for lidt at binde sig til med kun 50 g rugmel og 50 g hvedemel. Jeg prøvede at sætte 100 g. rugmel og 100 g. hvedmel mere til. Det gav en god sammenhøngende dej, men jeg synes ikke forholdet mellem mel og rugmel var optimalt. Ellers er det jo en nem og god fedtfattig tærte. Svar udbedes.