Grynsupper

Grynsupper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : jacob

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50-70 g.gryn
1 l.vand
1 dl.saft (sød)
 citronsaft
 syltetøj el. frugt
 sukker efter smag
 
Opskrift:
her til kan bruges: byg- ris eller sagogryn grynene koges som ovenfor beskrevetbfra 1/2-1 time efter deres beskaffenhed syltetøj kommes i og suppen gives et opkog før den smages til i stedet i stedet for syltetøj kan bruges frisk frugt som koges i suppen ca. 10 minuter før anretningen eller udblødt tørfrugt som koges i suppen ca. 1/2 time





karakterer:
Opskriften er vist 12124 gange,
og udskrevet 118 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-18 14:05:02
Jeg undrede mig over hvad grynsuppe dog kunne være, og så viser det sig jo at være det jeg altid har kendt som vælling. Suppe lyder måske mere moderne, men indholdet er det samme. KNus