Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grynsupper

Grynsupper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : jacob

Indsendt :



Ingredienser:
50-70 g.gryn
1 1.vand
1 dl.saft (sød)
 citronsaft
 syltetøj el. frugt
 sukker efter smag
 
Opskrift:
her til kan bruges: byg- ris eller sagogryn grynene koges som ovenfor beskrevetbfra 1/2-1 time efter deres beskaffenhed syltetøj kommes i og suppen gives et opkog før den smages til i stedet i stedet for syltetøj kan bruges frisk frugt som koges i suppen ca. 10 minuter før anretningen eller udblødt tørfrugt som koges i suppen ca. 1/2 time


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9992 gange,
og udskrevet 98 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kirsten  -  2009-01-18 14:05:02
Jeg undrede mig over hvad grynsuppe dog kunne være, og så viser det sig jo at være det jeg altid har kendt som vælling. Suppe lyder måske mere moderne, men indholdet er det samme. KNus