her til kan bruges:
byg- ris eller sagogryn grynene koges som ovenfor beskrevetbfra 1/2-1 time efter deres beskaffenhed syltetøj kommes i og suppen gives et opkog før den smages til i stedet i stedet for syltetøj kan bruges frisk frugt som koges i suppen ca. 10 minuter før anretningen eller udblødt tørfrugt som koges i suppen ca. 1/2 time
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10273 gange, og udskrevet 104 gange.
Kommentarer
Kirsten - 2009-01-18 14:05:02 Jeg undrede mig over hvad grynsuppe dog kunne være, og så viser det sig jo at være det jeg altid har kendt som vælling. Suppe lyder måske mere moderne, men indholdet er det samme. KNus
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider