Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oksekødssuppe 02

Oksekødssuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Linda

Indsendt :



Ingredienser:
25 g.smør
3 grofthakkede zittauerløg
2 fedhakkede eller pressede hvidløg
200 g.magert hakket oksekød
1 l.oksebouillon
1 ds.hakkede tomater
1 ds.bønner i tomatsauce
1 spsk.paprika
1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
50 g.pasta (SUPPEHORN)
1 spsk.hvedemel (jævning)
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg heri. Tilsæt oksekød og svits det, til det smuldrer og har skiftet farve. Tilsæt bouillon, tomater, bønner, paprika, salt og peber. Lad suppen koge ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Lav en jævning og rør i suppen. Tilsæt de kogte pasta. Smag til. Tilbehør: Groft brød eller flüts.

Tips:

Retten er velegnet til fester som natmad, da man kan lave den dagen før.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (22 stemmer)

Opskriften er vist 34963 gange,
og udskrevet 776 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Betina  -  2012-01-28 16:54:39
brugte 500 gram oksekød og fordoblede resten af ingredienserne. Brugte almindelige løg, tilføjede 1 frisk rød chili og undlod melen. Mine siger jeg bare. Suppehornene koges ved siden af, da de ellers bliver helt udkogte, hvis der er rester.

  -  2011-05-09 19:41:47
Den er lækker og mætter meget. Til dem som ikke er så pjattet med bønner, kan man bare putte en halv dåse i, det er rigeligt:-)

Jan  -  2007-12-11 20:12:27
Det er bare mums, og dagen efter er den bedst, så har den rigtig stået og fået mere smag... Alle er vilde med den som natmad til fester :-)

MiaPernille  -  2007-03-03 19:54:47
Mums mums, men 500 g kød, og blandede bønner i chilisovs... og så brugte jeg frisk tynd pasta, lidt som nudler.... ahhh der er til flere dage og alle elsker det ;-)