afskallede pistaciekerner20 g. afskallede pistaciekerner
4-6
cl.
grand manier4-6 cl. grand manier
1–2
tsk.
flormelis1–2 tsk. flormelis
2
dl.
creme fraiche 18% 2 dl. creme fraiche 18%
Opskrift:
Pisk æg og sukker til let æggemasse. Rør smør i under piskning.
Pisk mælken i massen. Bland bagepulver i melet og sigt det i dejen under omrøring.
Skær rabarber i skiver på 1 cm’s længde og vend det i massen sammen med den revne marcipan.
Fordel dejen i smurte muffinsforme og bag dem i forvarmet ovn ved 200 grader i 25 min.
Halver nektariner og mango og fjern stenene. Skær dem i både og vend med flormelis og grand manier.
Rist pistaciekerner på en tør pande.
Server de lune muffins med salaten drysset med pistaciekerner og en skefuld creme fraiche til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11206 gange, og udskrevet 374 gange.
Kommentarer
Tina - 2011-06-17 12:26:54 Kan man fryse muffinsene.??
Dea - 2008-05-05 12:28:49 Hvor mange muffins bliver der ud af denne opskrift? Kan den også bruges som kagebund? og i så fald, hvrdan passer portionen så?
Maria - 0000-00-00 00:00:00 En rigtig god kagebund, den kan varmt anbefales, især med frugt og is.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider