Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gylden urtesauce

Gylden urtesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stort løg
2-3 gulerødder
300 g.frosne suppeurter
2 dl.Grønsagsbouillon
0.5 spsk.Frisk hakket estragon eller 1 tsk. tørret
 salt
 friskkværnet peber
 
 Pynt:
 Forårsløg
 
Opskrift:
Pil løget og hak det fint. Skrab gulerødderne og riv dem. Kom løg, gulerødder og suppeurter i bouillonen sammen med estragonen, til alt er meget mørt, og blend så grønsagerne i bouillonen, til du har en helt jævn, smukt gylden sauce. Tilsæt ekstra bouillon, hvis saucen er for tyk. Smag til med krydderier og lad den koge i nogle minutter inden serveringen.

Pyntes af med forårsløg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9193 gange,
og udskrevet 202 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu