palmin og rasp til formen lav kartoffelmos af kartofler og mælk tilsæt margarine og det piskede æg smag til med salt smør en randform med halvsmeltet palmin 8tykt lag9 og bestrø den med rasp fyld mosen deri og kog den som kødrand (s. 156) ca. 20 minuter vend den på et fad fyld den med dampede grønsager f.eks rosenkål og gulerøder. kød og fiskesuvninger kan osse
anvendes
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6239 gange, og udskrevet 83 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider