kartofler(400 g)i tynde skiver disse kan atter skæres i fine strimler læg dem i koldt vand og tør dem i et klæde lige før kogningen ophed palmin el. klaret (1/2 kg) i en gryde læg 1/3 af kartoflerne ad gangen i det rygende fedt og kog dem lysebrune tag dem op med en hulske (rust fri) el. et fladt piskeris læg dem på blødt ulimet papir og bestrøm dem med ganske lidt salt fedtet må ophedes forud for hver kogning hold dem varme i et fad eller gryde uden låg og server dem til steg kartoflerne kan koges fler dage før andvendelsen og varmes i ovn eller gasbageform
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(40 stemmer)
Opskriften er vist 27358 gange, og udskrevet 217 gange.
Kommentarer
Mig - 2015-12-14 12:48:52 Hvad er tempaturen
MIG - 2011-10-06 15:20:08 det er sgu da ikke sundt