Snit andebrysterne i ruder i skindet og gnid saltet godt ind i brystet på begge sider. Læg det i en plastpose i en skål i køleskabet i ca. 24 timer.
Tages derefter ud og skylles fri for salt i koldt vand.
Vandet bringes i kog med ingredienserne og brysterne kommes i. Snurrer under låg i ca. 20 min. og trækker under låg i ca. 20 min. Kødet skæres i tynde skiver og anrettes på et fad med krølsalat enten lunt eller koldt.
Balsamico og honning bringes i kog i en lille gryde og koges sammen til en sirupsagtig konsistens. Jordbærrene skylles i koldt vand (med blomst) og halveres så. De halve bær vendes i balsamico blandingen og lægges på salaten mellem andeskiverne. Den tiloversblevne blanding dryppes hen over anretningen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(14 stemmer)
Opskriften er vist 22118 gange, og udskrevet 567 gange.
Kommentarer
Benedikte - 2011-01-30 14:15:45 DET lyder bare lækkert. Glæder mig til at prøve.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider