kom salt sukker og margarine i et fad og hæld den kogende mælk over tilsæt den udrørte gær og ægget sigt melet slå dejen tril den ud til en pølse og skær den ud i 10-12 stk. der trilles i hånden og sættes på en smurt plade stil denne til hævning bollerne pensles m. resten af æggetog bages i en godt varm ovn (200) i c. 1/4 time af ovenstående grundej
Tips:
kan bages julekage fynsk brunsvigerkage og krans el. kringle
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5187 gange, og udskrevet 93 gange.
Kommentarer
jacob - 0000-00-00 00:00:00 det er ikke en grundopskrift
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider