Squashbrød med gulerødder

Squashbrød med gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.squash
125 g.gulerødder
50 g.græskarkerner
150 g.gouda
5 æg
300 g.hvedemel
1 spsk.bagepulver
1 tsk.salt
1 dl.olie
 Fedtstof og rasp til formen
 
Opskrift:
Riv squash og gulerødder groft og rist kernerne i 5 min. på en pande. Riv osten groft og rør æggene godt sammen. Bland mel og bagepulver og kom det i æggemassen sammen med salt, olie, squash, gulerødder, ost og kerner. Rør dejen godt sammen. Smør en sandkageform (25cm), drys den med rasp, hæld dejen i formen og bag ved 100 g i 1 time. Dæmp temperaturen til 175 grader og bag i endnu 30 min. Lad brødet blive helt koldt, inden det skæres i skiver. Brødet er også egnet til diabetikere





karakterer:
Opskriften er vist 27758 gange,
og udskrevet 661 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-21 20:04:40
andre steder på nettet står der 200 grader i en time - det er nok bare en tastefejl

  -   2008-09-16 12:24:18
Jeg turde ikke bage den da jeg læste Mariannes kommentar for varmegraderne lyder ulogisk. Tove

  -   2005-01-01 01:01:01
Der står: bag ved 100 g i 1 time. Dæmp temperaturen til 175 grader. Hvordan dæmper man fra 100 til 175?. Jeg gav brødet 180 g i 1 time og derefter 175 grader i 30 min. Selvom brødet fik 20 mere, klaskede det alligevel sammen. Konsistensen blev mere gratin-agtig en brød-agtig.