Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Squashbrød med gulerødder

Squashbrød med gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.squash
125 g.gulerødder
50 g.græskarkerner
150 g.gouda
5 æg
300 g.hvedemel
1 spsk.bagepulver
1 tsk.salt
1 dl.olie
 Fedtstof og rasp til formen
 


Opskrift:

Riv squash og gulerødder groft og rist kernerne i 5 min. på en pande. Riv osten groft og rør æggene godt sammen. Bland mel og bagepulver og kom det i æggemassen sammen med salt, olie, squash, gulerødder, ost og kerner. Rør dejen godt sammen. Smør en sandkageform (25cm), drys den med rasp, hæld dejen i formen og bag ved 100 g i 1 time. Dæmp temperaturen til 175 grader og bag i endnu 30 min. Lad brødet blive helt koldt, inden det skæres i skiver. Brødet er også egnet til diabetikere







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 22680 gange,
og udskrevet 593 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gry  -  2010-09-21 20:04:40
andre steder på nettet står der 200 grader i en time - det er nok bare en tastefejl


  -  2008-09-16 12:24:18
Jeg turde ikke bage den da jeg læste Mariannes kommentar for varmegraderne lyder ulogisk. Tove


Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Der står: bag ved 100 g i 1 time. Dæmp temperaturen til 175 grader. Hvordan dæmper man fra 100 til 175?. Jeg gav brødet 180 g i 1 time og derefter 175 grader i 30 min. Selvom brødet fik 20 mere, klaskede det alligevel sammen. Konsistensen blev mere gratin-agtig en brød-agtig.