Store skrællede kartofler rives groft, væden presses af.
Løgene rives og blandes med kartoflerne, salt og peber.
Lægges på en panden med olie, og trykkes let ud (ca. 1½ cm tyk.), og steges til den får en brun skorpe.
Vendes på låg og steger igen til den har fået skorpe.
Løftes over på bageplade beklædt med bagepapir og bages i 10-15 minutter ved 150 grader C.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 16453 gange, og udskrevet 371 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider