Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarbersovs til fisk

Rabarbersovs til fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.rabarber
5 dl.æblemost eller æblejuice
2 spsk.honning eller sukker
1 fiskebouillon
1 spsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Skær rabarberne i 1 cm længde. Kog dem med æblemost, honning og fiskebouillonterning. Si væsken, når rabarberne er kogt ud. Udrør majsstivelse i koldt vand, kom det i sovsen under omrøring, og kog sovsen igennem. Servér sovsen lun.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7803 gange,
og udskrevet 152 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu