æblemost eller æblejuice5 dl. æblemost eller æblejuice
2
spsk.
honning eller sukker2 spsk. honning eller sukker
1
fiskebouillon1 fiskebouillon
1
spsk.
majsstivelse1 spsk. majsstivelse
Opskrift:
Skær rabarberne i 1 cm længde. Kog dem med æblemost, honning og fiskebouillonterning. Si væsken, når rabarberne er kogt ud. Udrør majsstivelse i koldt vand, kom det i sovsen under omrøring, og kog sovsen igennem. Servér sovsen lun.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8027 gange, og udskrevet 160 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider