Rabarbersovs til fisk

Rabarbersovs til fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.rabarber
5 dl.æblejuice
2 spsk.honning eller sukker
1 fiskebouillon
1 spsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Skær rabarberne i 1 cm længde. Kog dem med æblejuice, honning og fiskebouillonterning. Si væsken, når rabarberne er kogt ud. Udrør majsstivelse i koldt vand, kom det i sovsen under omrøring, og kog sovsen igennem. Servér sovsen lun.





karakterer:
Opskriften er vist 9329 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu