Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kold rabarber consomme tilsmagt med galliano

Kold rabarber consomme tilsmagt med galliano, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Consommé

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kold rabarber consomme tilsmagt med galliano, billede 4 Kold rabarber consomme tilsmagt med galliano, billede 1 Kold rabarber consomme tilsmagt med galliano, billede 2 Kold rabarber consomme tilsmagt med galliano, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.rabarber
10 dl.vand
 
200 g.sukker
 galliano
 
 Kandiseret citronskal:
1 citron, skallen heraf
 vand
 sukker
 
 Creme Chantilly:
2.5 dl.piskefløde
 flormelis
0.5 vanillestang
 
 Pynt:
4 topskud schweizisk mynte
 
Opskrift:
Rabarber consommé:
Rabarberne vaskes og skæres i grove stykker. Koges i vand, vandet skal lige dække. Rabarberne koges til de er møre. Suppen passeres gennem etamin.

Suppen koges op og tilsættes sukker efter smag og skummes godt af. Stilles på køl.


Kandiseret citronskal:
Skrællen af citronen tages af med et kanaleer jern, så man får nogle snore af citron. Koges i halv sukker og halv vand til de er møre. Tørres i ovnen ved 50 grader.


Creme Chantilly:
Fløde piskes let med flormelis. Sættes på køl 1/2 time. Tages frem igen, tilsættes vanillemarv og piskes til konsistens der kan kugles.

Tips:

Galliano er en likør med vanillesmag og suppen kan tilsmages med denne lige inden servering mens suppen er kold.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11577 gange,
og udskrevet 148 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu