Ovnstegte hummerhaler

Ovnstegte hummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Jomfruhummerhaler
 presset hvidløg
 salt
 persille
 en lille smule karry
 smørklatter efter behov
 
Opskrift:
Jomfruhummerhalerne lægges tæt sammen i et ildfast fad og krydres med presset hvidløg, salt, persille, en lille smule karry og smørklatter efter behov. Jomfruhummerhalerne sættes i en forvarmet ovn i 15-20 minutter på 180 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 18044 gange,
og udskrevet 460 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu