Mørk chokolade (evt. også hvid eller lys) Mørk chokolade (evt. også hvid eller lys)
Opskrift:
Først renser du jordbærene, ikke pil toppen af.I mens du gør dette koger du noget vand i en lidt stor gryde. når det er ved at koge skruer du ned på 1. så tager du en mindre glas skål hvor i du ligger chokoladen i. Og så ned i det kogene vand. (sørg for der ikke kommer vand ned i chokoladen)
Og så når det er smeltet dypper du jordbærne i.
Tips:
Det er en dejlig forfriskene dessert til de varme sommeraftner.
(Du kan evt. dyppe jorbærne noget lyst først og lade det tørr os så lave et mønster eller lig. med noget mørkt)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(14 stemmer)
Opskriften er vist 13838 gange, og udskrevet 156 gange.
Kommentarer
- 2012-03-21 10:22:54 det var dog en masse stavefejl og forkert sprogbrug, men måske er det fra en ikke indfødt dansker?
is-kgb - 2009-07-07 14:27:06 Måtte det være mig tilladt at meddele, at det hedder 'Chokoladeovertrukne jordbær' :-)
Hav en go' sommer samt venlig hilsen
Ettrup
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider