italiensk brød/grovflütes eller hjemmebagt landbrød italiensk brød/grovflütes eller hjemmebagt landbrød
rødløg rødløg
cherrytomater cherrytomater
grøn pesto grøn pesto
revet mozarella ost revet mozarella ost
salt salt
peber peber
Opskrift:
Start med at pensle brødene med grøn pesto. Smør et tyndt lag på, da smagen godt kan være kraftig.
Hak cherrytomaterne i småstykker og fordel ligeligt på alle brødene. Det samme gøres med rødløgene. Slut af med at drysse det revede mozarellea ligeligt over alle brødene.
Sættes i forvarmet varmluftsovn ved 200grader C ca. 10-15 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(5 stemmer)
Opskriften er vist 21250 gange, og udskrevet 665 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider