Sønderjydsk kringle

Sønderjydsk kringle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Chalotte

Indsendt :

Ingredienser:
300 g.vedemel
200 g.margarine
50 g.gær
3 spsk.sukker
2 æg
 
 Fyld:
100 g.marcipan
50 g.summer
50 g.margarine
 
Opskrift:
Margarine og gær smuldres i mel. Sukker tilsættes. Det hele samles med æg. Æltes godt. Dejen spredes ud på bordet. Fyldet røres sammen med en gaffel og smørres på dejen. Dejen lukkes omkring fyldet, pensles med æg og drysses med perlesukker. Bagetid: 20 minutter ved 200 grader.

Tips:

Bemærk: hævning ikke nødvendigt.


karakterer:
Opskriften er vist 22608 gange,
og udskrevet 487 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Nanna  -  2008-04-19 15:10:20
kom noget kanel, æbler og rosiner i, det gør den bar så god, det er prikken over i'et.

  -  2008-02-16 13:30:40
Er god og hurtig kringle, jeg laden den hæve lidt, synes ellers at den bliver lidt for "fast".

Sandra  -  2008-01-25 11:52:36
Mit bud er at der menes sukker.. Men at der er blevet trykket på den forkerte knap.

Annette2  -  2007-05-26 09:02:36
Der står der skal 50 g summer i fyldet, hvad er det?