kyllingebrystet optøes og koges i 10 min. i vand tilsat løg, bladselleri , persille og salt.
kyllingebrystet af køles og skindet pilles af.skær kødet i tynde strimler og læg det i et halvdybt fad.
marinaden piskes sammen og hældes over i fadet.
kylingebrystet marineres i 10-12 timer i køleskabet.
derefter steges det på panden 5 min på hver side.
kylingebrystet blandes sammen med salaten og tomater.
tag halvdeln af marinaden og held over salaten lige før severing.
Tips:
Tilbehør:
flutes
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10163 gange, og udskrevet 140 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider