Olivenolie med hvidløg8 tsk. Olivenolie med hvidløg
1
dl.
Pinjekerner 1 dl. Pinjekerner
Opskrift:
Hak persillen groft. Læg svampene på bagepapir på en bradepande med bunden opad. Hæld olivenolie m. hvidløg på, drys parmesanost i et tykt lag sammen med hakket persille og pinjekerner. Del hver svamp i 4 dele. Bages midt i forvarmet ovn på 200 grader (varmluft), 225 grader(konventionel) i 8 minutter.
Serveringsforslag:
Server alene som ren appetizer eller ved siden af/oven på spaghetti eller frisk pasta vendt i lidt olivenolie.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 13244 gange, og udskrevet 379 gange.
Kommentarer
Toria - 2018-09-10 22:06:38 Smager himmelsk. Mine gæster var vilde med denne ret. Pyntede med bacon i tern. Guf guf
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider