Gratinerede Portobellosvampe med pinjekerner

Gratinerede Portobellosvampe med pinjekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Adam

Indsendt :     

Ingredienser:
8 Portobello svampe
1 bdt.persille
 Revet Parmesanost
8 tsk.Olivenolie med hvidløg
1 dl.Pinjekerner
 
Opskrift:
Hak persillen groft. Læg svampene på bagepapir på en bradepande med bunden opad. Hæld olivenolie m. hvidløg på, drys parmesanost i et tykt lag sammen med hakket persille og pinjekerner. Del hver svamp i 4 dele. Bages midt i forvarmet ovn på 200 grader (varmluft), 225 grader(konventionel) i 8 minutter.

Serveringsforslag:
Server alene som ren appetizer eller ved siden af/oven på spaghetti eller frisk pasta vendt i lidt olivenolie.





karakterer:
Opskriften er vist 14442 gange,
og udskrevet 402 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-09-10 22:06:38
Smager himmelsk. Mine gæster var vilde med denne ret. Pyntede med bacon i tern. Guf guf