Brydebrød med durum hvedemel

Brydebrød med durum hvedemel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.Gær
6 dl.Lunkent vand
2 spsk.Olie
2.5 tsk.Salt
180 g.Sigtemel
160 g.Durum hvedemel
600 g.Hvedemel
 
 Pensling:
1 Æg
3 Stk Pk sesamfrø
 
Opskrift:
Gæren røres ud i vandet (højst 24gr.), salt og lidt hvedemel røres i til en lind grød, olie tilsættes, sigtemel røres i, durum mel røres i og tilsidst kommes det sidste hvedemel i. Dejen æltes til den er smidig. Stilles til hævning i et køligt rum, dækket med et tørt klæde i ca. 3-3 1/2 time.

Dejen slås ned. Deles i 20 stykker, der formes til boller. Bollerne stilles sammen på en bageplade så de danner et rundt brød. Efterhæver i ca. 30 min.

Pensles med æg og drysses med sesamfrø. Bagetid: Ca. 40-45 min ved 200 grader på nederste ovnribbe. Den lange hævetid fremhæver smagen og giver et virkeligt godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 16734 gange,
og udskrevet 557 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu