Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Den rigtige tomatsovs

Den rigtige tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : anonym

Indsendt :



Ingredienser:
0.5 bakkemodne mellemstr. tomater
1 lille løg
 lidtolie
 salt
 peber
 hakket persille
 
Opskrift:
skær tomaterne i både og hak løget. put lidt olie på en pande og tilsæt tomater og løg samt salt/peber og persille. lad det koge ldit så saften koger ind og det bliver lidt tykkere. lad det derefefter små koge 5-10 min. bland det i den kogte pasta og server

Tips:

fjern evt. skindet fra tomaterne! denne opskrift har jeg fået af min stedmor som er italiener, så det den rigtige tomatsovs


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (25 stemmer)

Opskriften er vist 29007 gange,
og udskrevet 513 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Dreng, 12 år  -  2010-08-15 17:33:24
Jeg ville bruge basilikum istedet for persille. Det kan være jeg ikke har det rigtige syn på italienske krydderurter, men jeg ser ikke persille som noget overdrevet italiensk men mere som noget nordisk og germansk.

Pips  -  2009-03-27 09:28:54
Tjah... Hvis dette er den "rigtige" tomatsovs, så er jeg glad for, jeg har smagt mange "urigtige".

DSMH  -  2008-08-27 15:28:14
Nu er jeg ikke sikker på at der findes "en rigtig" tomat sovs??