Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rabarbersovs

Rabarbersovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.rabarber
5 dl.æblemost eller æblejuice
2 spsk.honning eller sukker
1 fiskebouillonterning
1 spsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Skær rabarberne i 1 cm længde. Kog dem med æblemost, honning og fiskebouillonterning. Sigt sovsen, når rabarberne er kogt ud. Udrør majsstivelse i koldt vand, kom det i den sigtede sovs under omrøring, og kog sovsen igennem. Servér sovsen lun.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11557 gange,
og udskrevet 114 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu