Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarber med smulredej

Rabarber med smulredej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rabarber med smulredej, billede 4 Rabarber med smulredej, billede 1 Rabarber med smulredej, billede 2 Rabarber med smulredej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.rabarberstængler
75 g.sukker
1 spsk.kartoffelmel
2 tsk.vanillesukker
 
 Smuldredej:
250 g.hvedemel
75 g.smør
75 g.sukker
 
Opskrift:
Rabarberstænglerne skæres i tynde skiver og blandes med sukker, kartoffelmel og vanillesukker. Hældes i et smurt ildfast fad.

Dejen smuldres sammen af mel, sukker og blødt smør, drysses over rabarberne.

Bages midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter.

Serveres med vanilleis eller flødeskum.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (13 stemmer)

Opskriften er vist 30965 gange,
og udskrevet 1315 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

majsen  -  2010-05-29 16:23:36
smager super ... kom et par æbler i også og inden kartoffelmel

Majken Svendsen  -  0000-00-00 00:00:00
Ps. Smager godt med lidt hasselnødder blandet i smulredejen. Ummm ;0)

Majken Svendsen  -  0000-00-00 00:00:00
Super opskrift. Dejlig sommer dessert, der er frisk og nem at lave. 30 min. efter at gæsterne er ankommet kan der stå en dejlig hjemmebagt tærte klar til indtagelse. Pas på for den er vanedannende;0)