sukker (piskes til luftig masse)3 dl. sukker (piskes til luftig masse)
1.5
dl.
hvedemel1.5 dl. hvedemel
100
g.
smeltet smör100 g. smeltet smör
4
spsk.
kakao 4 spsk. kakao
1
tsk.
vaniliesukker1 tsk. vaniliesukker
1
knsp.
salt 1 knsp. salt
Opskrift:
Æg og sukker røres luftigt.smør smeltes og kommes sammen med resten af ingredienserne i dejen, som røres med elpisker.
En portion svarer til en springform.
Kagen er flad og nærmest konfektagtig.Smager godt med vanilleis til.
Bages 20 min i 175 grader alm ovn(ikke varmluft)
Tricket ved denne kage er at bage den tilpas dvs. våd-den skal være meget klæg.
KAgen bliver kun bedre i fryseren, så bag 2 ad gangen.
Tips:
Denne kage er super nem og altid uroligt lækker for chokolade elskere.Smager som om der er en hel plade chokolade i.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.2
(6 stemmer)
Opskriften er vist 8298 gange, og udskrevet 179 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider