Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokoladekonfektkage II

Chokoladekonfektkage II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt af : Fam Brodt

Indsendt :



Ingredienser:
2 æg
3 dl.sukker (piskes til luftig masse)
1.5 dl.hvedemel
100 g.smeltet smör
4 spsk.kakao
1 tsk.vaniliesukker
1 knsp.salt
 
Opskrift:
Æg og sukker røres luftigt.smør smeltes og kommes sammen med resten af ingredienserne i dejen, som røres med elpisker. En portion svarer til en springform. Kagen er flad og nærmest konfektagtig.Smager godt med vanilleis til. Bages 20 min i 175 grader alm ovn(ikke varmluft) Tricket ved denne kage er at bage den tilpas dvs. våd-den skal være meget klæg. KAgen bliver kun bedre i fryseren, så bag 2 ad gangen.

Tips:

Denne kage er super nem og altid uroligt lækker for chokolade elskere.Smager som om der er en hel plade chokolade i.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 8195 gange,
og udskrevet 174 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu