Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Larses middagstærte

Larses middagstærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Masser

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
200 g.hvedemel
150 g.smør/margarine
50 g.revet parmasanost (kan udelades
1 spsk.koldt vand
 
 Fyld:
200 g.røget kød ( kogt hamburgerrug / røget medister
150 g.danboost i skiver
2 hårdkogte æg
2 tynde porer
1 glasrød syltet peber/paprika
3 æg
2 dl.mælk
1.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 muskatnød
 
Opskrift:
Hak mel + smør + pamsanost sammeno og sammel dejen med vandet. træk dejen ud så den bliver smidig og glat. Lad dejen hvile en time.

Rul dejen ud. læg den i en smurt springform og kom godt op på siden til kanten af formen.

Skær kødet og osten i 1 cm små terninger og bland det med de 2 hakkede æg- tynde poreringe og den syltede peber.

Læg alt fyldet i formen. Pisk de 3 æg sammen med mælk-fløde- salt- peber og muskatnød og hæld det i formen.

Bag tærten ved 200 grader i ca. 60 min. eller til overfladen er gylden og bunden gennembagt.

Tips:

Tærten kan fryses


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (14 stemmer)

Opskriften er vist 15253 gange,
og udskrevet 252 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

easttown  -  2013-10-29 18:57:13
Super tærte efter teater/biffen tur

trolze  -  2008-08-04 10:52:34
Meget lækker, nem at lave, god som teaternatmad.

  -  0000-00-00 00:00:00
Det er halvanden dl. piskefløde

J.B.  -  0000-00-00 00:00:00
en dejlig natmad