| |
|
Larses middagstærte
Larses middagstærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
NatmadRet : Natmad - Diverse natmad
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Masser
Indsendt :
| |
|
|
| | Dej: Dej: | 200 | g. | hvedemel200 g. hvedemel | 150 | g. | smør/margarine150 g. smør/margarine | 50 | g. | revet parmasanost (kan udelades50 g. revet parmasanost (kan udelades | 1 | spsk. | koldt vand1 spsk. koldt vand | | | | | | Fyld: Fyld: | 200 | g. | røget kød ( kogt hamburgerrug / røget medister200 g. røget kød ( kogt hamburgerrug / røget medister | 150 | g. | danboost i skiver 150 g. danboost i skiver | 2 | | hårdkogte æg2 hårdkogte æg | 2 | | tynde porer2 tynde porer | 1 | glas | rød syltet peber/paprika1 glas rød syltet peber/paprika | 3 | | æg3 æg | 2 | dl. | mælk2 dl. mælk | 1.5 | dl. | piskefløde1.5 dl. piskefløde | | | salt salt | | | peber peber | | | muskatnød muskatnød | | | |
| |
Hak mel + smør + pamsanost sammeno og sammel dejen med vandet. træk dejen ud så den bliver smidig og glat. Lad dejen hvile en time.
Rul dejen ud. læg den i en smurt springform og kom godt op på siden til kanten af formen.
Skær kødet og osten i 1 cm små terninger og bland det med de 2 hakkede æg- tynde poreringe og den syltede peber.
Læg alt fyldet i formen.
Pisk de 3 æg sammen med mælk-fløde- salt- peber og muskatnød og hæld det i formen.
Bag tærten ved 200 grader i ca. 60 min. eller til overfladen er gylden og bunden gennembagt.
Tips:
Tærten kan fryses
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(14 stemmer)
Opskriften er vist 15460 gange, og udskrevet 259 gange.
| |
|
|
Kommentarer
easttown - 2013-10-29 18:57:13 Super tærte efter teater/biffen tur
trolze - 2008-08-04 10:52:34 Meget lækker, nem at lave, god som teaternatmad.
- 0000-00-00 00:00:00 Det er halvanden dl. piskefløde
J.B. - 0000-00-00 00:00:00 en dejlig natmad
|
|