Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rabarber/vaniljeis

Rabarber/vaniljeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 pasteuriserede æggeblommer
1 helt æg
2 spsk.sukker
2 tsk.vaniljesukker
7-10 stænglerrabarber
2.5 dl.fløde
 En stor mængde sukker
 
Opskrift:
Pisk de to æggeblommer og det ene hele æg sammen med de 2 spsk. sukker og 2 tsk. vaniljesukker. Husk at du skal piske længe! Herefter renser du rabarberne og klipper/skærer stænglerne i stykker på ca. 2-3 cm. tykkelse. Kog rabarberne med en tilpas mængde sukker (her skal bruges temmelig meget) indtil de falder fra hinanden. Nu skal du si rabarberne, så vandet kommer væk, du kan evt. koge dem igen efter sining.

Næste trin er at blande rabarbermassen med æggemassen. Herefter pisker du 2½ dl. fløde til flødeskum, som forsigtigt vendes i rabarber/æggemassen. Ismassen hældes i en form og stilles i fryseren. Husk at du skal røre i isen efter ca. 1 times tid!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9088 gange,
og udskrevet 182 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu