Pisk de to æggeblommer og det ene hele æg sammen med de 2 spsk. sukker og 2 tsk. vaniljesukker. Husk at du skal piske længe! Herefter renser du rabarberne og klipper/skærer stænglerne i stykker på ca. 2-3 cm. tykkelse. Kog rabarberne med en tilpas mængde sukker (her skal bruges temmelig meget) indtil de falder fra hinanden. Nu skal du si rabarberne, så vandet kommer væk, du kan evt. koge dem igen efter sining.
Næste trin er at blande rabarbermassen med æggemassen. Herefter pisker du 2½ dl. fløde til flødeskum, som forsigtigt vendes i rabarber/æggemassen. Ismassen hældes i en form og stilles i fryseren. Husk at du skal røre i isen efter ca. 1 times tid!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 9282 gange, og udskrevet 186 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider