Ananas-chokoladedessert

Ananas-chokoladedessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Eva

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 pastauriserede æggeblommer
1 spsk.flormelis
250 g.mørk chokolade
0.5 dl.Ananasjuice
5 dl.piskefløde
1 stor dåse ananas
 
Opskrift:
Æggeblommer og rørsukker røres godt. Smelt chokolade med ananassaft og bland dem i "blommerne". Pisk fløden, og bland den i. Til sidst blandes ananas, skåret i småstykker, i.

Desserten hældes i en glasskål. Serveres kold, evt. med flødeskum til.

Tips:

Nem gæste-dessert. Jeg har tit lavet den dagen i forvejen; det bliver den faktisk næsten bedre af, og så har man tid til alt det andet på selve dagen,hvor man skal have gæster. Flødeskummet som tilbehør bruger jeg ikke; synes det er nok, at det er i retten i forvejen.





karakterer:
Opskriften er vist 31304 gange,
og udskrevet 1279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-16 11:37:57
Rigtig god,og frisk

  -   2009-12-04 04:57:57
En kommentar til opskriften: ja, det er da sandt - jeg har rodet rundt i det! Det ER flormelis der menes, der skal slet ikke rørsukker i. (jeg har mange retter fra Norge, bl.a. denne her, og nogle gange går det lidt galt i oversættelsen, selvom jeg er ½ nordmand :o) ) Og ja, glemte den gang også at skrive, at man selvfølgelig kan supplere og/eller udskifte med div. andre frugter.

  -   2009-03-17 18:55:21
Genial! - Prøv med halv mørk chokolade og halv hvid chokolade, det bliver den kun mere genial af.. og så læg ananasene ved siden af, evt. med friske jordbær, kiwi, banan, blommer og/eller vindruer.. :P

  -   2009-03-09 20:22:24
I opskriften står flormelis, mens der i fremgangsmåde står rørsukker. Hvad mon man skal bruge?

  -   2008-07-15 11:42:53
jeg elsker smagen af ananas

  -   2005-01-01 01:01:01
Virkelig hurtig og let at lave.. Ekstra lækker med lidt chokolade drys ovenpå.. Og evt skåret jordbær som pynt..