Rejer i cocotte

Rejer i cocotte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt af : Masser

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.rejer (pillede løsfrosne)
100 g.blødt smør
3 fedknust hvidløg
3 dl.franskbrødskrumme
1 dl.hakket persille
 tabasco
 
Opskrift:
Det blødgjorte smør røres med persille, hvidløg, brødkrumme og 1-2 stænk tabasco.

Rejerne fordeles i 4 små ildfaste skåle, cocotter,(ca. 8 cm. i iameter). Kryddersmørret lægges som låg på hver af skålene.

Sætter i en 250 grader C varm ovn i 5-6 minutter til de er gyldne.

Tips:

Brødkrummerne laves f.eks. ved at plukke franskbrød uden skorpe i mindre stykker og så smuldre dem med en stavblender.

Retten kan laves dagen i forvejen, så den blot skal sættes i ovnen lige inden serveringen. Man kan evt. pynte med et par store rejer og lidt rød kaviar.





karakterer:
Opskriften er vist 16816 gange,
og udskrevet 436 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu