Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kold barbecuesovs

Kold barbecuesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Kolde Saucer

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 1/2 dl.oksebouillon
3 spsk.barbecuesauce
2 spsk.tomatketchup
1 1/2 tsk.paprika
2 fedpresset hvidløg
 peber
 chilipulver
1-1 1/2 tsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Bring bouillon, barbecuesauce, tomatketchup, paprika og hvidløg i kog i en gryde. Smag til med peber og chili, og jævn sovsen med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Kog sovsen igennem i 3 minutter, og afkøl den inden servering.

Anvendelse: Frikadeller, kylling, koteletter og grillmad.

Tips:

Hvis sovsen ikke jævnes, kan den bruges som grillmarinade. Lad kødskiver eller kylling trække 1/2 -1 time i marinaden i køleskabet, før de grilles.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14775 gange,
og udskrevet 202 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu