Kold barbecuesovs

Kold barbecuesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Kolde Saucer

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.oksebouillon
3 spsk.barbecuesauce
2 spsk.tomatketchup
1.5 tsk.paprika
2 fedpresset hvidløg
 peber
 chilipulver
1-1.5 tsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Bring bouillon, barbecuesauce, tomatketchup, paprika og hvidløg i kog i en gryde. Smag til med peber og chili, og jævn sovsen med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Kog sovsen igennem i 3 minutter, og afkøl den inden servering.

Anvendelse: Frikadeller, kylling, koteletter og grillmad.

Tips:

Hvis sovsen ikke jævnes, kan den bruges som grillmarinade. Lad kødskiver eller kylling trække 1/2 -1 time i marinaden i køleskabet, før de grilles.





karakterer:
Opskriften er vist 16936 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu