smeltet margarine ( BECEL ELLER ANDEN SLAGS )100 g. smeltet margarine ( BECEL ELLER ANDEN SLAGS )
500
g.
hvedemel500 g. hvedemel
Fyld til kanelhorn: Fyld til kanelhorn:
50
g.
margarine50 g. margarine
1.25
dl.
brunfarin1.25 dl. brunfarin
2
tsk.
kanel2 tsk. kanel
Disse skal pensles med 1 pisket æg og drysses med kanel sukker blanding Disse skal pensles med 1 pisket æg og drysses med kanel sukker blanding
Fyld til mokkahorn: Fyld til mokkahorn:
20
g.
margarine20 g. margarine
2
spsk.
sukker2 spsk. sukker
1
tsk.
kakao1 tsk. kakao
1
spsk.
pulverkaffe1 spsk. pulverkaffe
Disse skal ikke pensles med pyntes med glasur Disse skal ikke pensles med pyntes med glasur
2
dl.
flormelis røres med 1-2 tsk stærk kaffe2 dl. flormelis røres med 1-2 tsk stærk kaffe
Fyld til marcipanhorn: Fyld til marcipanhorn:
100
g.
reven marcipan røres sammen med100 g. reven marcipan røres sammen med
0.5
pisket æggehvide0.5 pisket æggehvide
Disse skal ikke pensles med æg men pyntes med glasur Disse skal ikke pensles med æg men pyntes med glasur
2
dl.
flormelis røres med2 dl. flormelis røres med
1-2
tsk.
appelsinsaft eller citronsaft1-2 tsk. appelsinsaft eller citronsaft
Pynt/pensling: Pynt/pensling:
kanel sukker blanding ( hvad der kan være i en ½ kaffekop kanel sukker blanding ( hvad der kan være i en ½ kaffekop
1
pisket æg1 pisket æg
Opskrift:
Rør gæren ud i let varmet kærnemælk, ( lunes lidt i en microovn, men kun lidt. Inden gæren kommes i rør da lidt rundt i kærnemælken da den kan danne små klumper.
Resten af ingredienserne kommes i, og dejen æltes godt igennem til den har en ensartet konsistens. Stil den til hævning i ca. ½ time.
Fyldet røres sammen.
Dejen slås ned og deles i 4 lige store dele. Disse rulles ud så de bliver runde. Brug en middags tallerken til at måle med, skrab derefter det overskydende dej væk og lav 8 lige store trekanter af hver cirkel.
Læg lidt fyld på hver trekant på det breddeste stykke og rul sammen mod spidsen. efterhæver 10 min.
Uanset hvilket af fyldet man vælger skal de bages i ovene i ca. 15 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 14487 gange, og udskrevet 520 gange.
Kommentarer
Pippi - 2009-09-03 10:35:24 Ingen ovntemperatur - og så margarine/Becel - nej helt ærligt :-( Bundkarakter!
- 2009-08-07 08:19:11 der er ingen angivelse af ovntemperatur eller?
Per - 2008-10-25 17:56:40 hvor mange grader skal ovnen have til denne opskrift
NINETTE - 0000-00-00 00:00:00 JEG FIK IKKE SKREVET AT NÅR FYLDET ER KOMMET PÅ OG DE ER RULLET SÅ SKAL DE LIGE HÆVE I CA. 10 MIN.
Ninna - 0000-00-00 00:00:00 De er bare rigtig gode, har prøvet alle tre slags og min store familie var vilde med dem.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider