Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kanel horn/ Mokka horn/ Marcipan horn

Kanel horn/ Mokka horn/ Marcipan horn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ninette

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
50 g.gær
2.75 dl.kærnemælk
1 æg
1 tsk.salt
1.5 spsk.sukker
100 g.smeltet margarine ( BECEL ELLER ANDEN SLAGS )
500 g.hvedemel
 
 Fyld til kanelhorn:
50 g.margarine
1.25 dl.brunfarin
2 tsk.kanel
 Disse skal pensles med 1 pisket æg og drysses med kanel sukker blanding
 
 Fyld til mokkahorn:
20 g.margarine
2 spsk.sukker
1 tsk.kakao
1 spsk.pulverkaffe
 Disse skal ikke pensles med pyntes med glasur
2 dl.flormelis røres med 1-2 tsk stærk kaffe
 
 Fyld til marcipanhorn:
100 g.reven marcipan røres sammen med
0.5 pisket æggehvide
 Disse skal ikke pensles med æg men pyntes med glasur
2 dl.flormelis røres med
1-2 tsk.appelsinsaft eller citronsaft
 
 Pynt/pensling:
 kanel sukker blanding ( hvad der kan være i en ½ kaffekop
1 pisket æg
 
Opskrift:
Rør gæren ud i let varmet kærnemælk, ( lunes lidt i en microovn, men kun lidt. Inden gæren kommes i rør da lidt rundt i kærnemælken da den kan danne små klumper. Resten af ingredienserne kommes i, og dejen æltes godt igennem til den har en ensartet konsistens. Stil den til hævning i ca. ½ time. Fyldet røres sammen. Dejen slås ned og deles i 4 lige store dele. Disse rulles ud så de bliver runde. Brug en middags tallerken til at måle med, skrab derefter det overskydende dej væk og lav 8 lige store trekanter af hver cirkel. Læg lidt fyld på hver trekant på det breddeste stykke og rul sammen mod spidsen. efterhæver 10 min.

Uanset hvilket af fyldet man vælger skal de bages i ovene i ca. 15 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14315 gange,
og udskrevet 515 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Pippi  -  2009-09-03 10:35:24
Ingen ovntemperatur - og så margarine/Becel - nej helt ærligt :-( Bundkarakter!

  -  2009-08-07 08:19:11
der er ingen angivelse af ovntemperatur eller?

Per  -  2008-10-25 17:56:40
hvor mange grader skal ovnen have til denne opskrift

NINETTE  -  0000-00-00 00:00:00
JEG FIK IKKE SKREVET AT NÅR FYLDET ER KOMMET PÅ OG DE ER RULLET SÅ SKAL DE LIGE HÆVE I CA. 10 MIN.

Ninna  -  0000-00-00 00:00:00
De er bare rigtig gode, har prøvet alle tre slags og min store familie var vilde med dem.