Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nem lækker pæretærte

Nem lækker pæretærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heidi

Indsendt :


Nem lækker pæretærte, billede 4 Nem lækker pæretærte, billede 1 Nem lækker pæretærte, billede 2 Nem lækker pæretærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 pk.Maizena desserttærtedej
0.75 dl.flydende margerine eller 75 g. alm. bagemargerine
1 ds.halve pærer 470 g. drænet vægt
60 g.hakket chokolade
1 tsk.vanillesukker
1 æg
 
 Pynt:
 Perlesukker eller hakkede mandler alt efter smag og behag.
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.

Tærtedejen behandles som der er beskrevet på Maizena-pakken. (Den behøver ikke at stå på køl i en halv time). Dejen deles i to, og de rulles ud til to firkanter på 15 X 20 cm. Man kan også vælge at rulle dem ud i cirkler, hvis man bruger en rund tærteform.

Formen smøres med lidt margerine, og halvdelen af dejen lægges i bunden af formen. Dernæst lægges pærerne i formen med buerne opad. Vanillesukkeret drysses over pærerne. Chokoladen hakkes og drysses ligeledes over. Den anden del af dejen lægges over og pensles til sidst med sammenpisket æg. Pynt tærten som du har lyst. Det er rigtig lækkert med lidt hakkede mandler.

Bag tærten midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i cirka en halv time.

Tips:

Kan serveres med vanilleis, flødeskum eller creme fraiche blandet med vanillekorn.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pæretærte

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (22 stemmer)

Opskriften er vist 60462 gange,
og udskrevet 863 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

hundi  -  2010-03-28 18:04:57
Lille info: maizena laver ikke en dessert tærtedej mere

AG  -  2010-03-27 17:13:10
Lyder super nem, den ville jeg glæde mig til at smage