citron skal og saft heraf1 citron skal og saft heraf
Opskrift:
Margarinen røres hvidt med sukkeret.
Et æg piskes i ad gangen.
Mel og bagepulver blandes langsomt i.
Lidt citronsaft holdes tilbage til glasuren, og resten af citronen og det kogende vand røres i kagen.
Bages c.a. ½ time ved 180 grader i en lille bradepande.
Overtrækkes med glasur med resten afcitronsaften i.
Drysses med reven citronskal.
God Fornøjelse!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(27 stemmer)
Opskriften er vist 18124 gange, og udskrevet 563 gange.
Kommentarer
- 2012-11-08 09:04:56 Hvor mange personer er den til?;)
Hmm.. - 2009-04-02 17:43:54 kan man ikke bruge mælk istedet for vand??
Nina 13år - 2007-07-16 13:08:19 en dejlig nem kage, den smagte også rigtigt godt :-)
mille - 2007-06-19 18:52:26 en rigtig god og luftig kage, men man kan sagtens nøjes med en halv portion og så er det en god idé at erstatte smøren med natural joghurt så den ikke bliver så fed
marie - 0000-00-00 00:00:00 den er bare lækker
kage elskeren - 0000-00-00 00:00:00 smager dejligt... og hvis man vil have glasur på kan man bruge citron i stedet for vand
lorena - 0000-00-00 00:00:00 rigtige god og nemt at lave
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider