Fremgangsmåde:
-Rens og skyl jordbærrene og vindruerne.
-Smelt 2/3 af chokoladen over et vandbad. Pisk fløden til flødeskum, men ikke alt for tykt.
-Dyp jordbærrene ned i den smeltede chokolade og lad dem derefter tørre. Læg jordbærrene og vindruerne på et fad, og fordel så flødeskummen derpå.
-Riv det sidste chokolade fint og drys det ovenpå bærrene.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(9 stemmer)
Opskriften er vist 15930 gange, og udskrevet 186 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider