| |
|
Fedtfattig Guleros- og ananaskage
Fedtfattig Guleros- og ananaskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
350 | g. | fuldkornshvedemel350 g. fuldkornshvedemel | 1 | spsk. | bagepulver1 spsk. bagepulver | 0.5 | spsk. | stødt kanel0.5 spsk. stødt kanel | 0.5 | tsk. | stødt allehånde0.5 tsk. stødt allehånde | 0.5 | tsk. | stødt muskat0.5 tsk. stødt muskat | 50 | g. | valnøddekerner50 g. valnøddekerner | 100 | g. | rosiner100 g. rosiner | 25 | g. | kokosmel25 g. kokosmel | 100 | g. | muscovadosukker/farin100 g. muscovadosukker/farin | 2 | | æg2 æg | 1 | | æggehvide1 æggehvide | 0.75 | dl. | nøddeolie/neutral majsolie0.75 dl. nøddeolie/neutral majsolie | 250 | g. | ananas250 g. ananas | 350 | g. | gulerødder350 g. gulerødder | | | |
| |
Smør en springform på ca. 23 cm i diameter, og læg bagepapir i bunden af formen.
Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
Pisk de 2 æg og æggehviden sammen med olien i en anden skål.
Skær ananas groft, og riv gulerødderne. Kom ananasstykker og gulerødder ned til æggene, tilsæt de tørre ingredienser, og rør dejen jævn.
Kom dejen i formen og bag ved 180 grader C i 45-50 min.
Velegnet til at fryse ned.
Tips:
Energi pr. stk.: 206 kcal
Næringindhold pr 100 gram:
Fedt: 8 gram
Protein: 29 gram
kulhydrater: 4 gram
Fibre: 3,5 gram
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1
(8 stemmer)
Opskriften er vist 14992 gange, og udskrevet 470 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Signe - 2008-03-05 23:26:06 Denne kage er min ynglings! Den er et absolut hit i familien:)
Thomse - 0000-00-00 00:00:00 Man kan spise kagen varm med creme fraise
|
|