Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Choko Chip Muffins

Choko Chip Muffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 14 Stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Liva

Indsendt :


Choko Chip Muffins, billede 4 Choko Chip Muffins, billede 1 Choko Chip Muffins, billede 2 Choko Chip Muffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
8 spsk. Tidselolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Bland alt skidtet, men hæld melen i til sidst.

I ovnen: 200 grader C. alm. ovn i 15-20 minutter.

Tips:

Grovhak chokoladen så de kan smages i dine muffins.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (145 stemmer)

Opskriften er vist 176199 gange,
og udskrevet 4478 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 20810 (4954 kcal)
KJ pr. Stk. 1486 (353 kcal)
Vægt ialt 1225 gram
Vægt pr. Stk. 87 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1698 KJ (404 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 20.5 gram
Kulhydrat 50.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Nete   -  2016-09-17 12:22:28
Super lækre hvis jeg kunne ville jeg spise dem hver dag. MUMS 👍🏻👌🏻😍

  -  2015-04-25 18:00:07
Virkelig gode muffin. Kom en moset banan i, samt lidt salt.. Skiftede tidsel olie ud med solsikkeolie.

Stine  -  2014-06-09 11:18:10
Dejlig opskrift! Jeg skiftede tidselolien med solsikkeolien, og det virker helt fint. Jeg puttede også nogle små marshmallows i. Det smager genialt, dog lidt klistret og ubehøvlet når marshmallow'sne* smelter :)

Eva  -  2014-01-24 17:38:06
Min kæreste overvejer at lave dem til fødselsdagsfest på lørdag. Men eftersom at jeg er laktoseintolerant kunne jeg godt tænke mig at vide om man kan komme minimælk(den enste mælk som man pt kan få laktosefri) i, i stedet for sødmælk?

Moren  -  2013-05-12 21:09:12
Rigtig nem og dejlig "kage"!:D

Lisa  -  2013-04-28 20:28:15
Hejsa Jeg synes de er smager lidt af mel og lægger sig i ganen.

  -  2012-10-30 15:39:58
mums de er gode :D

Anni  -  2012-04-28 17:49:21
Tror I den kan laves i en springform? :-)

Henry  -  2012-01-02 14:30:01
De er helt vildt gode! Helt klart de bedste muffins jeg har smagt! Dem der ikke har lavet dem, burde virkelig gøre det:)

Chriva  -  2011-11-13 13:48:59
Har dem i ovnen nu, de dufter bare rigtig godt. Der blev bare det dobbelte antal end vejledningen viser. :) kun lækkert.

kristoffer  -  2011-10-16 13:30:06
de har en god smag men det er lidt dårligt at vis man skal lave tolv så skal man bruge 0,83 æg ;(

choko elskeren  -  2011-10-16 11:56:09
de er helt fantastiske det er de bedste muffins ever

Bente  -  2011-09-13 16:51:56
Det er de dårligste muffins jeg længe har lavet! De smager også kedeligt.

Ronny  -  2011-09-01 12:00:58
De er jo ganske enkelt geniale de her muffins!

  -  2011-06-16 07:24:20
de er rigt god men der er nok lidt for meget chokolade i hilsen Alic

Karin  -  2011-05-19 10:08:17
Hvis man ikke er til masser af chokolade, så spring denne opskrift over! De er fantastisk med 400 GRAM chokolade :)

Emilie  -  2011-04-09 19:43:39
Muuums! (-: Lækre muffins som er nemme at lave. Dog har jeg lavet dobbelt potion men istedet har jeg brugt 400 g mørk chokolade og 4 spsk kakao. synes det lød lige rigeligt med 800 g mørk chokolade til en dobbelt potion. (-: Lav dem, smag dem, elsk dem.

Loke og Anne  -  2011-03-19 13:12:07
Kager i ovnen, synet og duften er himmelsk! Vi er gået amok og har proppet en Dumle-karamel ind i midten, for at lave choko-caramel-killer-muffins! :) Glæder os til at smage dem!

Misser  -  2011-02-26 17:45:54
Mig og min kæreste har bagt disse Muffins, og hold da helt op!! De var virkelig kanont gode :D

Randi  -  2011-02-24 21:35:34
De er super gode. Lavede dem til min Halloween fest og de var væk med det samme selvom lavede rigtig mange :)

Tanya  -  2011-02-02 14:34:45
Jeg lavede dej uden chokolade, fordelte med sprøjtepose i mini muffin forme- en bradepande fuld, en overtræksknap i midten af dem- så er der "blødende" midte af lækker chokolade

Lone  -  2010-12-20 16:42:59
Hej alle sammen. Man kan godt bruge almindelig olie - og til alle jer der ikke har bagt dem endnu, DO IT! De smager bare himmelsk! :-)

Hannah  -  2010-11-11 21:53:53
Virkelig gode muffins! Jeg puttede dog en anelse mere vanilie i og halvt så meget chokolade :D Jeg vil også prøve næste gang at putte mindre kakaopulver i, da smagen af kakao er en anelse for kraftig synes jeg :)

Elisabeth L  -  2010-11-03 19:21:36
Så er de i ovnen, brugte 200 g chokolade som jeg syntes er ret voldsomt i forhold til at der kun er 14 stk muffins hehe ;) Men jeg er meget spændt på resultatet! Til en lille hemmelighed så laver jeg american frosting som topping, med flourmelis og en lille klat smør. Så skal flourmelisen bare arbejdes ind i smørret. Aldrig får du bedre frosting! hihi

Mig  -  2010-10-31 14:50:46
altså jeg har ikke lavet dem i nu! MEN jeg tror at det er lidt for meget chokolade ???? ER DET ?

Beate  -  2010-09-12 17:24:44
Jeg er rimelig trænet i at bage og jeg syntes at de der muffins ser ret vilde ud med så meget chokolade i. Jeg har ikke set noget lignene før den gang hvor brødrende price viste en kage med ET KILO SMØR!!!! den laver jeg nok aldrig...

Tilde og Johanne  -  2010-09-08 16:51:48
Skal man bare putte det hele ned på en gang? Nåh, det prøver vi så bare!

Sandra  -  2010-08-19 15:19:14
Alt alt for meget kakao og chokolade. De smagte slet ikke godt :-(

hej  -  2010-08-16 19:21:04
de er de hverste muffins jeg nogle sinde har smagt, der er alt for meget chokolade i.

Mitzi&Christine  -  2010-07-16 13:15:16
DE ser bare så lækkre ud på billedet så nu bager vi dem sempelthen!!<3

Christine  -  2010-06-22 12:42:19
Jeg brugte mælkechokolade i stedet for mørk, og venter på et resultat.

Ivalu  -  2010-04-12 21:58:21
Glæder mig til at smage dem!! Da vi ikke har noget mørk chokolade prøver jeg med den hvide chokolade der ligger ude i skabet og venter :) MUMS de lyder bare lækkert!! :D

  -  2010-04-11 21:23:50
Mmmmh de er i ovnen nu! De smager sikkert rigtig godt med alle de fine kommetarer!! Kærligst Llena

Carina  -  2010-03-25 12:23:00
Har lige en sundhedsmæssig kommentar. LAD være med at bruge Tidselolie. Tidselolie må IKKE opvarmes, så det er misforstået at det er den der skal i. Brug olivenolie istedet, eller rasp. Ellers kan jeg kun sige, de er MUMSIGE

Lena  -  2010-01-10 02:47:00
6 ud af 10 fra mig. Jeg jeg brugte almindelig rapsolie (det fungerede helt godt) og brugte "kun" 200 g chokolade :)

niller og løjs  -  2009-12-03 15:44:34
dejlige muffins mmmm vi nyder lune muffins nu i de kolde tider <33

  -  2009-10-27 22:22:41
300 gram marsbar i tern i stedet for chokoladen - Oh MY GOD! Karamellen smelter og chokoladen er perfekt!

Marie  -  2009-10-11 14:08:03
De smager godt! Men man kan ikke piske æget når man har puttet chokoladen i!!!!!

Oliver T  -  2009-10-04 17:32:36
Passer det virkelig, at man skal bruge 400 g chokolade- til 14 stk? KH Oliver!

veninderne  -  2009-09-27 14:05:03
mig og min veninde har prøvet at bage dem de smagte rigtig godt og vi laver dem tit mange hilsner fra Os

Elvira  -  2009-08-30 14:08:09
Jeg undlod olien (for at spare på kalorierne) og anvendte i stedet chokolade med en kakaoprocent på 45. Disse blev helt vildt gode! Er man chokoladefanatiker er disse mums!

Sofie  -  2009-08-07 17:23:43
Fantastiske! De smager bare så godt. Og olien gør en kæmpe forskel, konsistensenbliver helt anderledes. Og prøv med nødder, mums!

  -  2009-07-08 20:41:08
Har lige lavet disse muffins, og jeg vil råde jer til ikke at bruge tidselolie. Tidselolie har en meget karakteristisk smag, og egner sig derfor ikke til at blive puttet i muffins.

alberte  -  2009-05-15 23:02:05
man skal måske holde lidt igen med chokoladen det bliver meget stærkt

Mette  -  2009-05-12 21:55:50
kan man bruge alm oliven olie/vindruekerneolie/solsikkeolie? hvad er tidselolie? gør det nogen forskel? hvor køber man det?

Julie TJ  -  2009-02-13 15:53:56
Har lige bagt dem, og det er helt fantastisk! I stedet for 400g. chokolade, puttede jeg kun 200g. i og supplerede med 3 DAIM-barer - det giver et fænomenalt resultat!

Swardi  -  2009-02-06 11:36:32
Ohh my god...De smager da bare himmelsk§ Knus

LINE&JULIA  -  2009-02-04 16:16:19
Hejsa til jer som vil prøve den opskrifte :-) Den er super god, vi tilføjede dog også lige lidt banan :-) . Den vil hjælpe os godt igennem vores studieretningsprojekt. Så prøv den helt klart (; Hilsen os.

Louise  -  2009-01-09 21:54:39
Meget lækre. Man kan med fordel erstatte 100 gr chokolade med et glas (140 gr drænet vægt) kirsebær fra den gl. fabrik, så bliver de lidt "lettere".

Emily  -  2008-11-07 19:33:30
Hej Ellen! man kan godt bruge almindlig oli.

Emily  -  2008-11-07 19:31:32
hej Emma! det er kakao muffins. Har lige bagt dem:)

Der er mere end 50 kommentarer til denne opskrift
Se alle kommentare her