Vand silden ud til saltindholdet er passende for din gane. Natten over i skål med halvt vand og halvt sild plejer at være tilpas, men nogle foretrækker silden mere salt - og så skal man bruge mindre vand i forhold til sild - eller mindre udvandingstid. Test saltsmagen ved at smage et lille stykke af nakken. Lynudvanding kan ske ved at lade silden stå i rindende vand - men det bør kun gøres i nødstilfælde.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(6 stemmer)
Opskriften er vist 18706 gange, og udskrevet 97 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider