Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Vin-marinade II

Vin-marinade II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Diverse vin - Blandet vin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.urter, f.eks. porre, selleri og gulerod, i mindre stykker
1/2 flaskerødvin eller hvidvin
1 laurbærblad
5 sorte peberkorn
1/4 tsk.salt
 
 
 


Opskrift:
Kog vinen med urter og krydderier, til urterne er møre (ca. 10 min). Sigt marinaden over i en skål, og lad den køle af. Marinér kød, fisk eller fjerkræ i 6-12 timer i køleskab. Dup kødet med køkkenrulle inden grillning. Lyst kød farves rødligt, når det marineres i olien.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11275 gange,
og udskrevet 135 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu